Tuesday, June 30, 2009

seawal pagi...

hari ni gile ah pecah rekod beb.
awal pagi aku da bangun.haha(kantoi lak sblom nih bgun lmbat)
sbbnye aku kene pegi bank islam untuk membuat bayaran yuran.
huhu..

tp sbelom pegi bank islam,temankan abah aku g amek komputer kat s.alam sane..
lpas amek je kami tros je pegi ke bank islam kat klang nun..

smpai2 je bole lak jumpe mmbe dak pra gak dlu..
aku panggil die wan botak..
rupenye die pon nak buat byran yuran tuh..
die dpat kos kulinari kat penang..bes kan??
n kat bank tu jugak aku terjumpe mmbe skola rendah.
nme die azhari x silap..


masuk2 je bank islam da kene sound ngan pak guard tu..
aku bru je nak reply msg mmbe tbe2 die dtg kat aku..
then die ckp
"dek,nmpak x tu??(smbil mnunjuk kearah CCTV) "
xsmpat aku nak jawb.."kat cni xleh pkai hp bla..bla..bla.."
haish,menyirap je..


malu aku!!da la ade mamat ensem time tuh..haha.





pic nih xde kne mengena dgn cite d atas..


begitu juge dgn ini..


sekian..tq

4 comments:

E said...

bangun awal sempat posing ag 2

sEhA OweN said...

ngeh..ngeh...ngeh....
pdn muke kene sound...
ko xtau ke kt bank tu xbley pki hp???
hah??hah??ha??
agagagagaga

ain yoshiko said...

mne r tau..
kalo tau da lme da xpegang hp time tu..
ayam tol..
haha

Anonymous said...

hahaha..
cian ko ain..
tuh la laen kali bc tnda dlu..
huhu..



-nad yg comel-
ps: aku kwn ko time skola teknik..
haha..