Friday, July 3, 2009

suda mau balik!!

bermule pade hari nih aku akan ke'busy'an la..
kenape aku akan bz?
sebab aku da mule blaja..
huhu..
tp insyaallah kalo de mase akan ku update ini blog okei..

smlam aku tgk on9 myspace,then tbe2 mmbe aku kasi komen camni..
''bce surat khabar arini.
50 pelajar bru UiTM jengka kne histeria.''
lpas bce aku tgamam jap sbb tu adelah kampus aku!!
tros aku tnye bapak aku bli x paper arini??
tp bapak aku xbeli la plak..slalunye die akan bli..
dan2 la aku pegi brita harian online pnye..

cari pnye cari,hasil nye aku dpat cite nih..
nak tegelak pon de..hehe..xbek2
tp aku xpuas ati aku crik lagi..
then bru dpat yg btol..
nak bce klik cni..
arap2 xde pape la eh..

k smpai cni je la aku mau cite..
doakn aku blaja agr cmerlang k..
daaaa

2 comments:

E said...

ok blajo rajin2 jgn blog aje ya wakakak

chipsmore said...

waa..bahaya nii...dekat2x kan lah diri anda dgn Allah tok prevent mende2x camtu.... ;)