Sunday, September 27, 2009

OoooOO balik kampus

balik kampus..
ooOOOoo balik kampus..
(ala2 lagu balik kg gitu)
haha

adoi,blom pape lagi da cite pasal blik kampus kan??
blik umah x cite lak,raye pon x cite.
tbe2 je blik U..haha

ok2,sbelom tu nak wish selamat hari raya..
blom tlmbat lagi kan?
sbb raye sebulan.hehe..
so,maaf zahir batin k..

nape saye lame x update??
sbb selame cuti aritu xjmpe pon laptop.(perlu ke cite??)haha
n ++bz..

esok,da kne blik U ksyangan ku..haha
malas,menyampah,sedih sumer ade..
nak cuti lagi!!nak raye lagi!!
taun ni seriously xsyok lgsg raye..
ngan assgment yg melambak..(pdhal xsntuh lgsung..hehe)
pas je naik je cuti ni da stat bz ngan test,presentation,kem n diner??
waauu..haha..

ok,ni de sket gmbar2 raye wat tatapan korang semua..
saksikanlah..


di pagi raye..

sbenarnye kami bukan 4 bradek..
kami 6 beradek..
tp,family along(abgku) n family angah(akak)
taun ni x beraye kat rumah nih..
tp lpas smayang raye fmily angah pon tbe..
tp sori,xde la pic mereka 1 fmily..


bwah ni adelah karenah kami 4 beradek yg suke begambo..
hehe
the end..


ayu je kan??haha..
cam joyah je..



ok,sekali lagi ingin mntak ampun maaf kpd sesiape yg knal diri ini..
yg xknal pon,mntak ampun..
selamat hari raye...
daaa...

1 comment:

chipsmore said...

di pagi raya?? macam lama je x update ni..hehe