Saturday, January 8, 2011

Jengka salji?

dah seminggu dah aku kat jengka ni. maknenye dah seminggu jugak la kan aku tak update blog nih. busy busy.takde mase yang sesuai untuk update.

ok mule-mule aku nak cerite pasal jengka. sekarang ni musin sejuk giler tahap gaban lah. dari pagi sampai tengahari hujan, pastu sambung balik petangnye. kalau tidur tengahari, tak sah lah kalau tak selubung selimut. even mase tu tak hujan pon. malam tadi tidur tak pasang kipas. tapi lena yang amat.rase mcam pasang air-cond beb!

meh tengok kawan-kawan aku yang konon berangan belajar kat obersi disebabkan kesejukan tersebut.

fb1

fb3

fb4

tengok! sorang kat australia, sorang kat korea.

04012011053

pemandangan waktu pagi. *tengok kabus2 tu ok, bukan 4 org gadis itu. amboi2.. haha

ok, nak ceghite pasal kelas pulak. subjek yang aku ambil untuk sem ni gile kentang sebab teori. kene ingat,paham. bende paling aku risau, law. perghh..akta2 banyak. macam mane lah budak yang amek law. tabik lah! first kelas law je aku dah tertidur. haha ampun encik z!

ok lah, sampai sini je dulu eh? nanti2 kite sambung. bye!


07012011089

psstt: pagi tadi aku dikejutkan panggilan telefon dari kakak aku bahawe pakcik aku, ayah long meninggal.. moge2 roh beliau ditempatkan dengan orang2 yang beriman. amin..

al-fatihah.

5 comments:

khun said...

haha.comel je :)

p/s-innalillah to ur uncle..

sEhA OweN said...

alang kat umah tdo pakai long sleeve ye...
siap comforter lg...
harap maklom...
haha...
cane nk g korea kalo xtahan sejuk nih??
=P

ain yoshiko said...

thanks khun :)

alang, korea boleh lagi kot.kene la beli baju tebal2 mahal2..haha

AzMa' Izatul said...

sejuk giler kan jengka..ni boleh pecah rekod ni...

ain yoshiko said...

tu la kan? nanti tggu pulak la musim panas die. rasekan..hee