Saturday, February 5, 2011

mana cukup cuti seminggu. kan?

aish.. orang lain yang beraye, kite pulak yang sampai tak cukup cuti seminggu. terlebih sudah! ape yang aku buat mase cuti seminggu ni pon, tak tau lah. sampai assignment langsung tak sentuh. buku takyah cakap la. konon nak jadi pelajar yang cemerlang, tapi harammm tak sentuh langsung. bawak buku balik pon sebab nak sedapkan hati je. haha

dari hari aku balik, isnin dengan selasa je yang lekat kat rumah. yang lain-lain tu, pegi buat ic, jalan2 cari henpon baru alang. uuu hajat die selame ni nak henpon tu terlaksane jugak akhirnye. syabas!

dan hari rabu, kelmarin dan semalam pegi melawat orang sakit,iaitu abang aku. haa sampai ke columbia nun pegi nye. haha bukan2. Columbia Asia Puchong. kat Puchong je pon. mulenye sebab appendix je. lepastu boleh pulak kene tahan disebabkan denggi.

179002_1664048395427_1063759134_1524536_8149962_n

bersama along.

okeh, cepat2 keluar dari hospital. malam nanti kite nak berBBQ bersama family besar. uish tak sabar dah ni.

psstt : bye! nak try siap kan assignment.

oh btw, tak terlambat lagi nak ucapkan selamat tahun baru cine.. Winking smile

8 comments:

adibah said...

wah..mahu berBBQ kah,harus lah dtg kn..hee

ain yoshiko said...

datang datang kalo tak malu..hehee

Lindonut said...

haha. cuti mne pnah cukup! :P

esyam said...

ok la drp xde cuti lngsung,lps ni street 3bln xde cuti haha....

ain yoshiko said...

lindonut : HAHA betul jugak tu ;)

ain yoshiko said...

esyam : dalam mase 3 bulan ni, kene study je. huhu tu yang tak best.

diriku said...

he2..sememangnya xcukup..

ain yoshiko said...

diriku : tu la..kalau kasi sbulan pon tak cukup jugak rasenye..hehe