Wednesday, July 20, 2011

HELLO HELLO

 

Saje nak ambil mood lagu Hello Hello by FT Island ni. cube tengok tangan Hong Ki ni bile die sebut Hello Hello dengan mase Good Bye Good Bye. comel! *tau tau. lagu ni bukan lagu baru. saje je nak share. okeh, sebenarnye bukan nak cite pasal Hello Hello ni.

hehhh.. lame suda tak menghapdate blog ni. dari habisnye sem lepas, sampai dah masuk sem seterusnye. sekarang ni tengah cuti midterm, baru nak hapdate. punye la pemalas takde mase. ngehh.

untuk sem ni, memerlukan banyak mase untuk diluangkan terhadap eseimen, termasuk jugak la terhadap test2 yang masing2 taknak kalah timbunnye.

baru2 ni, kesabaran diuji. dimane test2 menunggu giliran untuk dimuntahkan. dan pade mase yang same jugak assignment harus dihantar sebelum cuti seminggu bermule. (berpuitis la pulak)

MGT300- Technology in Business. subjek ni! dalam kelas ni, kalau tak menguap taksah.*padahal semue kelas kau menguap! mungkin ianye berkaitan dengan technology. jadinye, agak lembap sikit otak ni nak terime. untuk individual eseimen, kami diberi tugasan untuk membuat WEBSITE!

pilih satu product/services, then construct website(through Microsoft publisher je pon), yang kononnye kami akan jual produk tu melalui website tersebut. KONON sahajelah!

 

hasilnye..

capt

FARHA WATCHES2U? kelakar!

catssss

untuk laki2.

 

catsss

the ladies. mase google jam2 ni semue, juling jugak la mate ni. semuenye gojes2 gile. belum tengok regenyeee..

 

sampai 5 pagi jugak la stay buat bende alah ni, sorang2 pulak tu. naseb la takde ‘orang’ kacau. ni la padah bile suke buat last minit. hambek kau!

 

psst: cuti duduk rumah saje. rase nak hang out dengan member, tapi taktau sape member tu. haaha bye!

5 comments:

iZ-oNe! said...

untunglahh..tp aku pnye ENT300,kna bniaga kot~

ain yoshiko said...

wahh berniage. thru online kah?
kau asek menghadap technology je kan, sekarang berniage la pulak. heehe

Taufan Bin Ribut said...

hahaha....


Entri Terkini : Asal lah cakap jepang lak ni????
Entri terdahulu :Tentang aku si blogger picisan

Watch my video songs ^_^

carnolia said...

hello hello ain...
good luck! :)

ain yoshiko said...

@taufan : hamboii suke.

@carnolia : mekacehh ;)