Friday, November 12, 2010

berakhirnya

mari tersenyum sambil menjawab paper. hee



Alhamdulillah dengan habisnye paper finance semalam, maka berakhirnye semester 3 ni.
yeay!!
banyak bende yang aku belajar dari sem ni.
sem ni la rasenye paling banyak kenal perangai orang yang sebelum ni kite xtau.
serius,BANYAK!
ade yang lepas tangan, ade yang nak kene jage hati die je, ade yang merimas kan.
macam2 la perangainye.ish2x..



classmate.. =)

roooomate =)

pic ni time kami membeli-belah kat pasar yang dipanggil pasar panas di jengka.
heee


mari main lukis2 apabila tension study. =)



lepas ni, mau tido sepuas2nye disebabkan tido sebelum2 ni terganggu.
*ni la padahnye bile study last minit. T_T
bye!

oh ya,, sebenarnye tengah menanti kedatangan family.
bukan untuk pulang kerumah, tapi untuk bermandi-manda di Bukit Gambang Waterpark pade esok hari. heee
memang time yang sesuai untuk lepaskan tension.
bye again =D



*perasan tak blog ni dah bersawang? haha

4 comments:

iera syahira said...

abes da part3! :D

ain yoshiko said...

yeah! abes suda..
kite enjoy..heee

AzMa' Izatul said...

gmbr aku xde??

ain yoshiko said...

ade la mai..try carik..=)