Thursday, November 18, 2010

Semangat Harry Potter


ok, sekarang ni sedang bersemangat mahu menonton Harry Potter dari yang first sampai lah yang ke-enam.
ini adelah disebabkan akan menonton HP yang seterusnye pade sabtu ini.. =)
*eh, bukan tak pernah tengok tau sebelum nih. cume saje je mau tengok lagi. kasi refresh sikit.*
ye, saye tau ade dalam kalangan korang2 ni dah tengok,kan?
tahniah buat kalian..heee

mari kite tengok pembesaran si HP ni dari die mule2 berlakon filem ni,sampai sekarang.
=)

Harry Potter and the Philosopher's Stone (2001)


Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002)


Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004)


Harry Potter and the Goblet of Fire (2005)


Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007)


Harry Potter and the Half-Blood Prince (2009)


dan yang terbaru.. *tadaaa

Harry Potter and the Deathly Hallows

haha perlu ke sound effect? =0
untuk yang Deathly Hallows ni, ade due part. ni part 1. tahun depan sambungannye, part 2.
amacam? nampak tak pembesaran mereka? hiks..

*ihsan gambar dari pakcik google. arigato!




muke2 yang akan keluar bersame sabtu ni.
ok bye!
heeee

3 comments:

sEhA OweN said...

adoi...
xsaba saye tau...
hikhik

=P

Luffy said...

saya belum tgk lagi yg terbaru..wuwuw..jom tgk same2..^^

ain yoshiko said...

@luffy: tak tengok lagi? rugi2..hehe..jom2. best wooo